Thomas van Olst nieuwe dirigent Slagwerkensemble

Na een korte zoekperiode heeft een speciale commissie, bestaande uit Wilco Bork, Leon Nijmeijer, Mariska Knegt en Lenie Strijker het bestuur van de Koninklijke Muziekvereniging Apollo geadviseerd om Thomas van Olst te benoemen als nieuwe dirigent van het Slagwerkensemble. De leden van het SWE werden na de proefdirectie ook heel erg enthousiast!

Sinds 2017 is Thomas dirigent bij de slagwerkgroep van Ons Genoegen uit Hattem. Daarnaast valt hij regelmatig in als dirigent bij verschillende slagwerkgroepen.
Bovendien speelt hij zelf ook bij de slagwerkgroep van CMH en het Gelders Fanfare Orkest en valt hij waar nodig in bij verschillende orkesten.
Met de komst van Thomas gaat het SWE volop in voorbereiding voor het voorjaarsconcert van 16 maart 2024 en natuurlijk voor het optreden met René en Erika Karst op zaterdag 23 november 2024, samen met het Harmonie Orkest van Apollo.

Op de foto werd de handtekening op het contract gezet door penningmeester Hans Breider en secretaris Marcel Drogt. Met in het midden Thomas van Olst.Contractondertekening Thomas van Olst